GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap
maandag 21 oktober 2019
over GO!
nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief...

Schrijf in
 
of volg ons op   
uw artikel

Stuur uw artikel naar onze redactie...

Stuur ons uw artikel

T@go vzw

Vereniging voor technisch adviseurs en coördinators in het GO!

TaGO is erg begaan met de toekomst van het technisch en beroepsonderwijs binnen het GO!. Dit onderwijs mag geen tweede keuze meer zijn. Ongeveer vierhonderd leden motiveren de Raad van bestuur om elke dag meer te doen. Opdat kiezen voor technisch- en beroepsonderwijs een positieve keuze zal worden.

Als vereniging staan we achter alle TA en TAC ambten, technische scholen en alle leerlingen van het GO! En willen wij ondersteuning geven aan onze partners in de dagdagelijkse, schoolse situatie.

Daarom wil TaGo alles in het werk stellen om het GO! technisch en beroepsonderwijs onder de aandacht te houden ... of nog meer te brengen. Om die doelstellingen te realiseren organiseren we regelmatig werkvergaderingen, opleidingen, seminaries, studiedagen, ... voor alle leden. En participeren wij in vele werk- en stuurgroepen.

Wij werken daarvoor nauw samen met alle centrale diensten van het GO!, scholengroepen en scholen, RTC's, departementen onderwijs en vele andere actoren uit de onderwijs- en bedrijfswereld.

Via website, nieuwsbrieven en nieuwsflash communiceren wij intens met onze leden en partners.

Contact

Freddy Moreels, voorzitter
Berkenstraat 14
3200 Aarschot
GSM: 0496 61 24 70
freddy.moreels@g-o.be
www.TaGo.be

Brede eerste graad in de praktijk
Het masterplan ‘Hervorming secundair onderwijs’ is in uitvoering. Eén van de belangrijkste wijzigingen is de brede eerste graad. In MS Geel hebben ze er alvast werk van gemaakt. Met talentmodules en boostklassen begeleiden ze de leerlingen richting een betere studiekeuze.
Terug verder