GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap
maandag 21 oktober 2019
over GO!
nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief...

Schrijf in
 
of volg ons op   
uw artikel

Stuur uw artikel naar onze redactie...

Stuur ons uw artikel

BIGO

Beheerders Internaten GO!

De vereniging heeft tot doel de belangen van de internaten en de professionele, morele en maatschappelijke belangen van de leden te verdedigen, de collegiale betrekkingen te stimuleren, nascholing en pedagogische ondersteuning te bieden aan de beheerders en het personeel van de internaten enopvangcentra.

De vereniging organiseert tweejaarlijks een internatendag:een sport- en spelnamiddag voor alle internen op een centrale plaats. Om de twee jaar komen de beheerders en hoofdopvoeders samen voor een tweedaagse nascholing en teambuilding. De jaarlijkse algemene vergadering wordt eveneens gekoppeld aan een nascholing of intervisie. Ten slotte voert de vereniging correspondentie met bevoegde diensten om de werking van de internaten te bevorderen.

Contact

Claudine Verbeken, voorzitter
Autonoom Internaat Questopia
Achilles Musschestraat 57
9000 Gent
Tel.: 09 220 23 30
info@internaatquestopia.be

claudine.verbeken@g-o.be

Brede eerste graad in de praktijk
Het masterplan ‘Hervorming secundair onderwijs’ is in uitvoering. Eén van de belangrijkste wijzigingen is de brede eerste graad. In MS Geel hebben ze er alvast werk van gemaakt. Met talentmodules en boostklassen begeleiden ze de leerlingen richting een betere studiekeuze.
Terug verder