GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap
maandag 21 oktober 2019
over GO!
nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief...

Schrijf in
 
of volg ons op   
uw artikel

Stuur uw artikel naar onze redactie...

Stuur ons uw artikel

Sociale media op school. Zet jouw school op de digitale kaart


Een praktisch boek voor wie sociale media veilig en met kans op succes op school wil inzetten als middel voor communicatie en ook voor pedagogische en didactische doelen 

Een uitgave van het Publicatiefonds - april 2013

Het GO! wil met dit boek het gebruik van sociale media op school stimuleren en ondersteunen. Aan de hand van concrete tips, checklists en stappenplannen wordt aangetoond hoe je veilig en met kans op succes sociale media kunt inzetten, niet enkel in de externe communicatie van de school, voor pr en rekrutering van personeel en leerlingen, maar ook in de klaspraktijk, als leermiddel, om pedagogische of didactische doelen te bereiken.

Auteurs: Hélène De Keyser, Kevin De Ridder, Jaques Verleijen (communicatiedienst en Pedagogische begeleidingsdienst van het GO!)

>>> Voorbeeldpagina’s bekijken en/of bestellen 

Brede eerste graad in de praktijk
Het masterplan ‘Hervorming secundair onderwijs’ is in uitvoering. Eén van de belangrijkste wijzigingen is de brede eerste graad. In MS Geel hebben ze er alvast werk van gemaakt. Met talentmodules en boostklassen begeleiden ze de leerlingen richting een betere studiekeuze.
Terug verder