GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap
vrijdag 15 november 2019
over GO!
nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief...

Schrijf in
 
of volg ons op   
uw artikel

Stuur uw artikel naar onze redactie...

Stuur ons uw artikel

Publicaties

Het recentste jaarverslag, het GO! kompas met alle nuttige info over onze centrale diensten, instellingen en scholen, een uitgave van het GO! Publicatiefonds? De publicaties van het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap vind je in de Publicatielijst in chronologische volgorde, de recentste eerst.

Van elke publicatie krijg je info over de inhoud en waar je het eventueel kunt aanvragen of bestellen.

Publicatiefonds

In 2011 heeft het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap aan Uitgeverij Politeia de opdracht gegund om kwaliteitbevorderende publicaties te realiseren met middelen uit een publicatiefonds.

Het Publicatiefonds heeft tot doel de interne expertise in het GO! ten dienste stellen van de scholen (en andere instellingen) en hun participanten, zowel binnen als buiten het GO!. Anderzijds kunnen deze publicaties het GO! onderwijs meer uitstraling geven en zijn reputatie verstevigen.  Het Publicatiefonds maakt het mogelijk om de investeringskosten voor het GO! te beperken en tegelijk, via auteurs- en marketingrechten, nieuwe middelen te creëren voor nieuwe initiatieven.

Een publicatie bestellen

Sommige publicaties kun je downloaden, andere kun je eenvoudig aanvragen bij de communicatiedienst. De meeste uitgaven van het Publicatiefonds kun je bestellen bij Uitgeverij Politeia (voor een democratische prijs). GO! medewerkers in scholen en centra (directeurs, leerkrachten) kunnen bepaalde publicaties bestellen via de GO! webwinkel.

Archief

Oudere publicaties kun je opzoeken in het archief.

 

Voor alle info: communicatie@g-o.be

Brede eerste graad in de praktijk
Het masterplan ‘Hervorming secundair onderwijs’ is in uitvoering. Eén van de belangrijkste wijzigingen is de brede eerste graad. In MS Geel hebben ze er alvast werk van gemaakt. Met talentmodules en boostklassen begeleiden ze de leerlingen richting een betere studiekeuze.
Terug verder